top of page
  • Writer's pictureSingleCase

REKORDNĚ ROSTEME A CHYSTÁME VELKÉ NOVINKY

Updated: Oct 12, 2021

Průkopník právnických inovací v Česku, společnost SingleCase, překonala hranici 400 klientů s více než čtyřmi tisíci uživateli. Mezi nimi jsou například Rowan Legal, přední česká a slovenská advokátní kancelář s více než 30letou tradicí nebo Grant Thornton, nejrychleji rostoucí poradenská firma na českém trhu.


Inovativní právně-technologická firma SingleCase už sedmým rokem víří vody inovací v Česku. Nedávno se týmu pod vedením Lucie Tvarůžkové a Pavla Krkošky povedlo zapojit elitní hráče na trhu. „Mezi největší klienty v poslední době patří oceňované české advokátní kanceláře PRK Partners a Rowan Legal nebo nejvýznamnější slovenská kancelář Ružička and Partners,“ říká Lucie Tvarůžková, managing partnerka v přední české LegalTech společnosti SingleCase. Kromě českých a slovenských kanceláří pomáhá SingleCase také české pobočce globální advokátní kanceláře Taylor Wessing, která pomáhá nejinovativnějším lidem a podnikům na světě.


SingleCase i přes koronavirová omezení překonali hranici 400 klientů, mezi kterými jsou kromě advokátních kanceláří také patentové kanceláře, účetní a daňové firmy. „Jde například o největší patentovou kancelář Rott, Růžička & Guttmann nebo českou pobočku mezinárodní poradenské společnosti Grant Thornton, která vznikla sloučením čtyř velkých českých daňových a účetních kanceláři a do SingleCase převedla přes 450 uživatelů,“ popisuje Pavel Krkoška, ředitel a spoluzakladatel Single Case.


Celkem využívá pravidelně inovativní prostředí SingleCase ke své práci přes čtyři tisíce právníků a dalších expertů. „Zaměřujeme se na slabá místa v chodu kanceláří – efektivní vykazování, rychlou fakturaci, nově na digitální komunikaci s jejich zákazníky, a díky tomu se nám daří rychle růst,“ říká Lucie Tvarůžková.


SingleCase i díky nedávným akvizicím hlásí meziroční nárůst práce o 150 procent. S klienty se LegalTech experti aktuálně zaměřují na tři oblasti. Tou první je efektivní řízení kanceláře, druhou pak změna pohledu právníků na to, co nabízí svým zákazníkům a jak své služby digitalizovat. Poslední klíčovou oblastí posledních let je kyberbezpečnost. I proto experti ze SingleCase nedávno vydali Deset ověřených pravidel, jak se před takovými útoky efektivně bránit.


Na podzim chystá SingleCase uvedení celé řady novinek – mezi nimi například CRM modul pro správu klientů a spisů nebo nový modul fakturace. Na začátku příštího roku pak spustí mobilní aplikaci pro zabezpečenou komunikaci právníků se zákazníky advokátních kanceláří.

bottom of page