top of page
  • Writer's pictureSingleCase

9 novinek v práci s dokumenty

Milí uživatelé SingleCase, máme pro vás mnoho nových dobrých zpráv, díky kterým se zjednoduší vaše práce s dokumenty.


  • Nové jednodušší náhledy dokumentů

Dalo nám to zabrat, ale kompletně jsme předělali, jak fungují náhledy dokumentů. Nově se vám náhled otevře v pravé části obrazovky, aniž by vám bránil ve výhledu na stromovou strukturu ve spisu. Mezi dokumenty můžete podle libosti překlikávat, náhledy se mění v pravé části spisu.



  • Odešlete link na dokument nebo složku přímo ze SingleCase

Můžete si vybrat dokument, složku nebo jejich kombinaci a pak v kontextovém menu vyvolaném pravým tlačítkem vybrat Odeslat odkaz - pak už stačí jen zadat emailů kolegů, kterým mají odkazy přijít. A je to.



  • Systém sám označí verze dokumentu, které jste odeslali e-mailem nebo k vám naopak e-mailem přišly

Díky tomu se snadno vyznáte v tom, která verze dokumentu odešla ke klientovi, nebo naopak poznáte tu verzi, kterou vám klient revidoval. Systém vám označí všechny verze, které byly propojené s e-mailem, datovou zprávou nebo fyzickou poštou. Jednoduše se můžete prokliknout i na zprávu v poště spisu, kterou k vám verze dokumentu přišla.



  • Jednoduše přetáhněte novou verzi na detail dokumentu

Zjednodušili jsme způsob, jak dostat do detailu dokumentu novou verzi, která vznikla mimo systém. Nově k tomu využijete funkci drag&drop - stačí si otevřít detail dokumentu, který obsahuje životopis všech jeho verzí, a novou verzi na něj přetáhnout.



  • Zobrazte si velikost složky

Kliknete-li pravým tlačítkem na složku a vyberete příkaz Informace, otevře se vám vyskakovací okno s údaji o velikosti složky, počtu jejích podsložek a celkovém počtu dokumentů v ní.



  • Nastavte si šířku sloupce v přehledu dokumentů

Nově si můžete sami zúžit nebo rozšířit šířku sloupců v přehledu dokumentů - tak abyste třeba lépe viděli celý název dokumentu a skryli jméno autora, protože to vás nezajímá.



  • Jednodušší orientace v poště spisu

Přehled pošty ve vašich spisech bude teď přehlednější. Předmět e-mailu uvidíte jako první informaci, až poté se zobrazí odesílatel pošty.



  • Odstranili jsme dvě zbytečné cesty do cílové destinace, kam jste nechtěli jet

Odstranili jsme dvě otravnosti, na které si někteří z vás stěžovali, že zdržují od práce. Za prvé, pokud přesouváte dokument, nově vás systém automaticky neodvede do cílové destinace, kam dokument přesouváte. A pokud dáte pokyn dokument kopírovat, nebude se vám už automaticky hned otvírat jeho detail.

  • Úprava prokliku do hlavní složky spisu v drobečkové nápovědě

Proklik na hlavní složku spisu jsme udělali přehledněji. Místo barevného kolečka nyní uvidíte název samotného spisu, po jehož kliknutí se dostanete do hlavní složky.



Děkujeme za vaší přízeň!

Materiál sestavil Pavel Krkoška, CEO SingleCase










bottom of page